BEAUTY

79 ден 60 ден

Убавината доаѓа одвнатре.
Кога сакате да го подобрите вашиот изглед и да го забавите стареењето, земете Beauty SuperShot!

✔ Еликсир на младоста и убавината
✔ Ја хидрира кожата и ги намалува брчките
✔ 30mg хидролизиран рибен колаген
✔ 80.000mg свежи малини и цреши

BEAUTY

79 ден 60 ден