CURCUMA

79 ден 60 ден

Кога ви треба природен антибиотик што придонесува за вашето општо здравје, започни го денот со Curcuma SuperShot !

✔ Природен антибиотик
✔ Ја подобрува циркулацијата
✔ 500mg куркума
✔ 2000% подобра апсорпција на куркумин поради присуството на црн пипер
✔ 15.000mg свеж ѓумбир

CURCUMA

79 ден 60 ден