DETOX

79 ден 60 ден

Ги корегира вашите лоши навики!
Кога сакате да го ослободите вашето тело од токсини и да го забрзате метаболизмот, консумирајте Detox Super Shot!

✔ Моќен антиоксиданс и диуретик
✔ Влијае на регенерација и заштита на црниот дроб
✔ Ја чисти крвта и уринарниот тракт
✔ Големо количество на спирулина, магарешки трн, корен од глуварче и пелин
✔ 45.000mg  свежа црна рибизла, аронија и боровинка

DETOX

79 ден 60 ден