IMMUNO

79 ден 60 ден

SuperShot за вашиот имунитет!
Кога сакате да го зајакнете имунитетот и да акумулирате сила што ви потребна секој ден.

✔ Против грип и настинка
✔ Имуностимулатор, имуномодулатор и антисептик
✔ Содржи ехинацеа, реиши печурки и анѓелика
✔ 25.000mg свеж ѓумбир

IMMUNO

79 ден 60 ден