ZEN

55 ден

Поклонете си време за себе. Пронајдете го вашиот ZEN!

✔ Природно антистресно решение
✔ Не ги нарушува моторичките способности
✔ Валеријана и маточина за дополнително опуштање
✔ Есенцијално масло од нане за лесно дишење
✔ 28.000mg свеж целер и спанаќ

ZEN

55 ден